Bild
homeservicecontact/boeken
Copyright © 2016 • trilandis-greenlife • all rights reserved • colofon
Bild Bild
Voor nieuwe evenementen 
d'r aetemaker
Logo_trilandis_cooking_services
flagge-deutschland-flagge-rechteckig-18x30
vlag-provincie-limburg
fotogalerij
recepten
event-menu's
eten | vers - seizoensgebonden - regionaal
Services
Show en demo koken

Wilt u direct op de winkelvloer in actie komen voor uw klanten? Heeft u een kroeg, café of een andere zaak, waar je voor uw gasten in een leuke sfeer een extra mooie avond wilt creëren? Dan kunnen wij voor u een show-cooking of met een minikeuken direct naast uw AGF afdeling een speciaal evenement organiseren, waarmee wij jou producten in een nieuw licht kunnen zetten. Daarbij kunnen wij jouw persoonlijke stijl en jouw ideeën mee laten instromen in onze ervaring.

Vragen? Neem dan gerust [contact] met ons op!

Home-cooking


Wie kent dit niet? Je hebt een heel gezellige avond met je vrienden thuis en daarna lijkt het alsof een groep nijlpaarden door je huis is gelopen. Stel je wordt de volgende ochtend wakker en je keuken is schoon en alles staat weer op de juiste plek. Graag geven wij uw ondersteuning in de realisatie van uw thuis-evenement tot 16 personen of doen wij het hele traject voor jou. Alles gebeurt in overleg en naar jou wensen!
Een diner of thuis-workshop organiseren?

Maak gerust [contact] met ons...Wij helpen je graag verder!

Mini-Catering

Maak je graag een wandeling met het hele gezin in het bos, ga je met uw collega's, sportvereniging gewoon buiten iets doen? Wil je iets heel bijzonders eten tijdens dit verblijf of deze tocht? Wij kunnen voor jou dan uit ons assortiment van versgebakken brood, crèmes, tapenades, soepen en dranken uit zelfgemaakte siroop, in verschillende smaken, samenstellen. Op deze manier kunnen wij je wandeling tot een speciaal event laten worden. Ook hier gebeurt alles in overleg!

Voor al uw vragen neem eenvoudig [contact] met ons op of [bel]